Fixers.ro | Servicii

Servicii

 • 1) CONSULTANȚĂ PENTRU FINANȚAREA PROIECTELOR EUROPENE

  Ajutorul profesionist este foarte important atunci când vorbim despre implementarea unui proiect cu finanțare europeană. Pornind de la idea ta de afacere, abordăm toate temele relevante și le formulăm într-un proiect complet care poate fi susținut din fonduri europene. Stabilim împreună obiectivele și prioritățile, după care echipa noastră vine cu cele mai potrivite modalități prin care acestea pot fi atinse, deci strategia de implementare care completează proiectul.

 • 2) ORGANIZARE EVENIMENTE

  Punem accent pe inovație și creativitate pentru a crea evenimente de orice tip, indiferent că e vorba de conferințe sau lansări de produse. Clienții vor interacționa direct cu brandul tău în cadrul unor evenimente dedicate, de aceea punem accent pe inovație și creativitate pentru a crea întâlniri de success pentru toate părțile. Noi știm unde, când și cine contează și îți promitem un eveniment memorabil pentru fiecare dintre invitați, care va face poziționarea business-ului tău pe piață, dar și în mintea consumatorului, mai ușoară.

 • 3) SOCIAL MEDIA MARKETING

  Știm că aproape toată lumea este în social media, ceea ce ne ajută să ajungem mai ușor la client, dar și să interacționăm cu el. Considerăm că a crea content pentru social media este un mod eficient de promovare care ne duce mai aproape de obținerea rezultatelor. Alegem cele mai potrivite platforme și elaborăm strategii în funcție de nevoile produsului tău. Creăm content pentru toate platformele relevante, fie că e vorba de Twitter, Facebook, Youtube, Instagram, Pinterest, Google + sau altele, îl gestionăm și îl monitorizăm pentru a fi siguri că mesajul tău ajunge către consumator.

 • 4) COPYWRITING

  Așa cum spunea George Lois, „creativitatea poate rezolva aproape orice problemă”. De aceea, știind că fără un conținut relevant și atrăgător mesajul riscă să nu fie transmis așa cum dorim, creăm conținut creativ pentru diferite tipuri de media, în funcție de nevoile brand-ului pentru care lucrăm. Prin creativitate, reușim să diferențiem business-ul tău de altele din același domeniu, și reușim să atragem consumatorul.

 • 5) RELAȚII MEDIA

  Indiferent de modul de comunicare ales, menținerea relațiilor cu oamenii cu influență din media este importantă pentru poziționarea brand-ului. Ei sunt cei care fac din business-ul tău unul cunoscut. Noi elaborăm strategia, comunicăm informația tuturor oamenilor influenți din media, avem grijă să transmitem comunicatele de presă persoanelor potrivite, pentru a crea, dezvolta și menține reputația business-ului tău.